Mesés…

Szinte minden kislány álma, hogy egyszer majd csodás habos ruhában menyasszony lesz. Talán ugyanekkora álom a tüllszoknya is…csak egyszer az életben! Mert ha hétköznapokra kevésbé használnád, azért egy lánybúcsún szerintem elengedhetetlen a tüllszoknya.  Piros vagy rózsaszín, hosszú vagy rövid, klasszikus vagy rafinált?

Nézd meg mit mutatok most neked!

TULLSZOKNYA.HU

Király Melinda, tüllspecialista vagyok.

Anyaként számomra is fontos, hogy a mindennapokban valóban megélhessem nőiességemet. Évtizedek óta követem a divatot és évek óta hiányolom belőle a kényelmes, mégis hosszan kihasználható, nőiességet hangsúlyozó ruhadarabokat, amelyekkel különlegesnek érezhetjük magunkat a hétköznapokban is. Ezért találtam ki az általam tervezett, széles színskálában elérhető, kiváló minőségű, de elérhető árú örök darabot, a puha tüllszoknyát.

Csipkével díszített, limitált darabok exkluzív alkalmakra

Fenntartható szempontból kizárólag jó minőségű, puha tüll anyagokból és kiváló csipkékből készítjük a hosszú távon, tartósan kihasználható szoknyákat, így nem terhelve környezetünket felesleges pazarlással és szennyezéssel.

Minden szoknyánk 3 hosszban és bármilyen méretben elérhető, ha éppen nincs raktáron, garantáltan 1 hét alatt elkészítjük neked a rendelt méretet!

ELÉRHETŐSÉGEINK:

web: www.tullszoknya.hu

Facebook: @tullszoknya