tervezz online meghívót

Bár szűk körben (jelenleg) de mégis megtartják az esküvőt barátnődék? Akkor méltó lánybúcsú dukál hozzá. Ne aggódjatok, hiszen az online tér rengeteg lehetőséget kínál a vidám hangulatú lánybúcsúkhoz.

Korábban már írtam róla, hogy melyek a kezdeti lépések, milyen platformot érdemes választani, mi az amire figyelni kell. Most lépjünk egy szintet feljebb és beszéljünk kicsit a meghívásról is.

Ha már megvan a terv és a program, összeállt a vendégek listája, akkor épp itt az ideje elkészíteni a MEGHÍVÓT.

Nem csak stílusos de környezetbarát is az online/virtuális meghívó kiküldése. Válassz a lánybúcsú témájának megfelelő stílusú meghívót. Akár készíthetsz hozzá programfüzetet, Menükártyát, a játékokat/feladatokat is.  Mennyire szuperül néz ki, ha minden azonos stílusban van. 

Azonban ne feledd feltüntetni a fontos információkat a meghívón:

  • Pontos időpont, helyszín ( ha külföldről is becsatlakozik vendég, akkor vedd figyelembe az időzónákat is!  Nehogy lemaradjon valaki azért, mert épp a világ másik végén az adott időpontban békésen szunyókál)
  • LINK a konferenciabeszélgetéshez. Fontos, hogy ha pl. Zoom-on lesz a party, akkor a HOST-nak( azaz a szervezőnek)  kell a linket kiküldeni a vendégek számára. Ezt minden képpen tüntesd fel a meghívón
  • Rövid leírás, hogy miként fog zajlani a virtuális lánybúcsú
  • Ha megadod az ara email címét, akkor oda a vendégek küldhetnek régi sztorikat, kedves emlékeket vagy akár elfeledett fényképeket is. Vagy ezekből készíthettek egy virtuális emlékkönyvet is.

Láthatod, attól, hogy idén nem a megszokott módon zajlanak a lánybúcsúk, lehetnek nagyon is szórakoztatóak. Csupán a kreativitásotok szabhat határt. 

A meghívót és a kellékeket megtervezheted magad is, erre van már ingyenes szerkesztő program, amit online el lehet érni. Itt sablonokat is találsz. CANVA néven keresd. Utána már csak egy szuper szöveg kell hozzá és már ki is küldheted is ki az emaileket.

Ha nem akarsz a meghívó készítésével bíbelődni, akkor keresd az Ihász Anita creatív stúdiót. (www.ihaszanita.hu) Személyre szabottan elkészítjük neked a grafikai anyagot.

Különféle témájú lánybúcsú szetteket (meghívó, feladatok) pedig találsz itt a SHOPBAN:

Ha neked is van ötleted, vagy már túl vagy egy virtuális lánybúcsún, akkor oszd meg velünk, hadd inspirálódjunk.