Izgalmas programcsomagok a felejthetetlen lánybúcsúkért

Lánybúcsút szervezin cseppet sem könnyű feladat. Olyan lánybúcsút, ami örökre emlékezetes maradhat első körben lehetetlennek tűnik. Főleg azoknak, akik még nem csináltak ilyet. De ne aggódjatok itt jön a segítség. Mutatok nektek ma 3 olyan komplett lánybúcsú csomagot, mely leveszi ezt az édes terhet a válladról.

MITTERSISTERS THE STUDIO PROJEKT

AJÁNLATUNK LÁNYBÚCSÚRA

  • A Mittersistersnél megrendezett lánybúcsúk felejthetetlen élményt jelentenek. Az itt készített táskákat akár az esküvőn is viselhetitek, ezzel könnyítve a ruhaválasztás nehézségét. Ezen túl az összetartást is képviseli egy egyen-, de mégis egyedi kiegészítő.
  • Lánybúcsú esetén több típusú és hosszúságú workshop közül választhattok, ezeket a következő oldalakon külön is bemutatjuk.
  • 4-15 főig vállalunk lánybúcsúkat. Csoportos workshop lévén kedvezményt biztosítunk minden résztvevő számára, a Menyasszony táskája pedig a mi ajándékunk!
  • Pezsgőt és cateringet is tudunk biztosítani, így már nálunk megalapozhatjátok az esti hangulatot. Belvárosi stúdiónk pedig tökéletes kiindulópont az esti bulihoz.
  • Sminkes és profi fotós is csatlakozhat hozzánk, úgyhogy az élményt képek formájában is hazavihetitek.
  • A 10+ fős létszám nálunk már magasnak számít, ezért ilyen esetben legalább 3 fő koordinálja a workshopot, valamint a munkafelületeinket is megduplázzuk. Ez valamennyivel növelheti a ráfordított idő hosszát, így pontos időintervallumokat csak a végleges létszám függvényében tudunk mondani, a lenti idők tehát tájékoztató jellegűek.

program lánybúcsúra

KISCSOPORTOS, AZ ASTORIA STÚDIÓBAN MEGTARTOTT WORKSHOPON ELKÉSZÍTHETŐ TÁRGYAK

A létszámra való tekintettel egy napos (hosszú) workshopjaink közül, a gyorsabban elkészíthető Clutch vagy Kis Válltáska fazont ajánljuk. Ez körülbelül egy reggel 10-től este 7-ig tartó program. (Természetesen ez nem zárja ki a többi nagyméretű táskánkat sem, de a létszám miatt át kell beszélnünk az időkeretet.)
Népszerű választás szokott lenni a fél nap alatt (kb. 5 óra) elkészíthető Purse táska vagy az egyik legújabb modellünk, a MINI táska is.

ELÉRHETŐSÉGEINK

weboldal: www.mittersisters.com

Facebook: @mittersisters 

Instagram: @mittersisters 

2.  KREATÍV ÉLMÉNYEK

Egy alapcsomaggal készülünk nektek, melynek a festői szépségű Cák településen található Mándli Borház ad otthont. A csomag magában foglalja az alkalomhoz illően feldíszített helyszínt, egy 5 tételes, különleges válogatásból álló borkóstolót, a hozzá passzoló, kézműves ropogtatni valót, fejenként két üveg bort, hogy a program további időtartamára is gondoskodjunk a hangulatról, illetve egy egészen egyedi élményfestést, mely során kiélhetitek a bennetek rejlő kreatív energiákat. Ne féljetek, nem szükséges, hogy profi festők legyetek, tapasztalt instruktorunk a biztosíték az örömteli alkotásra.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Web cím: www.kreativelmenyek.hu

email cím: hello@kreativelmenyek.hu

Város és megye: Cák, Vas megye

Facebook: https://www.facebook.com/kreativelmenyek

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kreativelmenyek.hu

3.  BLOOMING SENTIMENTS PIKNIK

Stílusos, egyedi piknikek szervezésével foglalkozom, egyedi helyszíneken, az ország bármely pontján.

Filozófiám szerint a lényeg a részletekben rejlik. Minden pikniket alapos tervezés előz meg, hogy minden apró részlet a helyén legyen, tökéletes legyen az összhang. Nagyon fontos számomra a színek, az ízek összjátéka, melyek megteremtik a különleges piknik élmény alapját, legyen szó például akár egy Sex és New York ihletésű vagy egy őszi erdei koncepció megvalósításáról.

lánybúcsú program

Igény szerint profi beauty csapat, stylist és fotós teheti teljessé a résztvevők megjelenését valamint az élmény megörökítését.

Merj formabontó lenni, keress a részletekért!

Tóth-Baranyi Andi

ELÉRHETŐSÉGEINK:

e-mail: bloomingsentiments@gmail.com

https://www.instagram.com/blooming_sentiments_picnic/?hl=hu

https://www.facebook.com/Blooming-Sentiments-Picnic-by-T%C3%B3th-Baranyi-Andrea-105236087805196