Project Description

lovas program lánybúcsúra

LOVAS LÁNYBÚCSÚ

MEGNÉZEM
MEGNÉZEM

Ha szerintetek is lehet több egy lánybúcsú, mint részegség és chippendale fiúk, akkor itt a helyetek nálam. Ajándékozzátok meg az ifjú arát egy életre szóló élménnyel, amiből később majd a házasságában is profitálhat.

Hogyan? 

Gyertek el hozzám Hárskútra egy igazi csajos alkalomra, ahol a lovaimmal eltöltött idő alatt nemcsak örömben és felszabadultságban, hanem nagyon tanulságos pillanatokban is lehet részetek.  Amíg a lovakkal és az egymással való kapcsolódást és a természetközeli helyszínt élvezitek, kikapcsoltok és töltődtök, lehetőséget kaptok felismerésekre és persze fejlődésre a kommunikáció és a bizalom területén is. Ezek az élmények, tapasztalatok segíthetnek a leendő férjjel való kapcsolódásban, harmonikus közös élet megteremtésében. (Ahogyan természetesen Ti is profitáltok majd abból, kedves résztvevő barátnők, ami ezen a foglalkozáson történik.) A lovakkal földről, tehát a hátukra való felülés nélkül kapcsolódunk, így a foglalkozáson való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség. 

Akkor mi történik a foglalkozáson?

A foglalkozások során a résztvevők egy ismerkedős beszélgetés, adott esetben kicsit játékosabb „jégtörő” gyakorlat  után megismerkednek a lovakkal, akikkel közösen vesznek részt különböző gyakorlatokban, adott esetben kihívásokban.

Ilyen gyakorlatok lehetnek például a lóval való kapcsolódás, simogatása és pucolása, a ló közös vezetése, különböző akadályokon keresztül, és egyéb, például a pár közötti bizalmat növelő feladatok végrehajtása. 

A lovakkal való munka közben és azt követően közösen dolgozzuk fel az élményeket, és természetesen arról is beszélünk, hogy az itt tapasztaltakat hogyan lehet a hétköznapokba is beépíteni.

A foglalkozást megelőzően a barátnőknek lehetőséget biztosítok egy előzetes beszélgetésre, amelynek során elmondhatják elképzeléseiket, igényeiket, amelyeket a lehetőségekhez mérten igyekszem megvalósítani. 

A lovaim 

Elől harap, hátul rúg, középen meg ráz szokták mondani – ettől azonban most nem kell félnetek, hiszen a foglalkozások során nem kerül sor lovaglásra.  Mivel a lovaink „velünk élnek”, ezért napi, mély bizalmi kapcsolatban vagyunk velük, emberhez szokottak, szocializáltak és képzettek – jól ismerem őket, és ők is engem, így a reakcióikat is. Ez a kapcsolat teszi lehetővé számomra a velük való biztonságos munkát. 

GYERE ÉS VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT:

Balog Anna

lóasszisztált tréner

life&business, team és csoportos coach

lovassportedző

+36205299266

www.baloganna.hu