Project Description

lánybúcsú ajándék Pinata Factory

PIÑATA FACTORY

MEGNÉZEM
MEGNÉZEM
Hogy miért érdemes lánybúcsúra minket választani?
Mert Magyarországon egyedülálló módon, tudjuk a különleges alkalmakat felejthetetlenné tenni, mint egy izgalmas menet a hullámvasúton!

Unalmas a buli? Valami újra és izgalmasra vágysz?
Rendelj egy exkluzív, egyedi, kézzel készült PIÑATA FACTORY –s Piñatát!

Garantált lesz a szórakozás és egy felejthetetlen élményt szerzel az ünnepeltnek. Dekorációnak is igen impozáns! Manapság a partik egyik legdivatosabb játéka világszerte. Magyarországon is egyre jobban terjed és ezzel tuti, hogy te is nagy sikert aratsz!

Hogy mi is az a Piñata?
Biztos sok filmben láttátok már ti is, ahogy visongó lányok a lánybúcsún, vagy Valentin napon a szingli csajok, de leginkább szülinapi partin a gyerekek egy bottal megpróbálnak szétütni egy papírból készült vicces figurát. Na, ez a Piñata! Többnyire édességeket rejtenek bele, de a diétázóknak is van megoldás, nekik kisebb ajándékokkal is feltölthetik a barátok. Általában addig püfölik a figurát bekötött szemmel (nem kötelező bekötni a szabályok kötetlenek), amíg az áhított jutalom ki nem hull… ami önmagában is külön élmény, hiszen végre legális a rombolás! 😀

A játékszabály:

∼ A Piñatát megtöltjük játékokkal, cukorkával, csokoládéval, stb. mielőtt a vendégek megérkeznek.
∼ Az akasztónál fogva olyan helyre és magasra kell lógatni, hogy fejmagasságban legyen és kényelmesen elérje az ütővel az ünnepelt.
∼ Kezdődhet a móka, addig kell ütni a Piñatát amíg ki nem hullnak az ajándékok. Lehet bekötött szemmel is a többiek bíztatásával irányításával is játszani.

A békepártiak ne csüggedjenek, nekik szalagos húzogatós verziót is tudunk csinálni, ahol az áhított jutalom a sok szalag közül egy bizonyos szál meghúzásával hull alá!

Keressetek minket bizalommal, nincs lehetetlen, bármilyen elképzelést, formát meg tudunk valósítani, csak a képzelet szab határt!

Jó bulizást, a PINATA FACTORY csapata!

ELÉRHETŐSÉGEINK: