Project Description

szállás lánybúcsúra

RYB Lofts Budapest.

Budapesten a Jókai utcában szuper szálláshely várja a lánybúcsús csapatokat.
Alább az infók a Jókai utcai lakásokról.
3 egymás mellett lévő lakásról van szó a Jókai utca és a Szondi utca sarkán. Red-Yellow-Blue színekből az apartmanok közös neve RYB Lofts Budapest. A teljesen új építésű lakások egy régi társasház újonnan ráépített 5. emeletén helyezkednek el. A ház a Jókai utca végén, a Nyugati pályaudvartól két saroknyira található. Az szomszéd kapualjban van a Brew Brothers speciality kávézó, velük is együttműködünk, pl. tudunk adni ajándék kuponokat egy-két kávéra megegyezés szerint.
A zuhanyzós lakások teljesen felszereltek. Törölközők, ágyneműk, konyhai felszerelések, étkészletek mind megtalálhatók, továbbá hűtő, mikrohullámú sütő, vízforraló, elektromos sütő és főzőlap, mosógép is van minden lakásban.
A piros lakásban 4 fő tud aludni, van egy különálló hálószobája 160×200-as ággyal. A nappaliban van a kinyitható kétszemélyes kanapé, az amerikai konyha és az étkezőasztal.
A sárga lakásban is elfér 4 fő, a nappaliban kinyitható 2 személyes kanapé, az előtérben pedig elhelyeztünk még egy 2 személyes kinyithatót kanapét, itt található az amerikai konyha is. Ebben a lakásban is van étkezőasztal.
A kék lakásban 2 fő tud aludni a nappaliban 2 személyes kinyitható kanapén. A konyha pedig egy bárpult-jellegű étkezővel rendelkezik három bárszékkel.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Tel: 06703831148

Email: ryb.lofts@gmail.com

GALÉRIA