Project Description

stílustanácsadás lánybúcsúra
MEGNÉZEM

SENSITIVE STYLE

stílustanácsadás
MEGNÉZEM

Turcsányi Marcsi vagyok, stylist, szín- és stílustanácsadó.
Közel 15 évnyi újságírói, hírszerkesztői munka és két gyerek után vágtam bele a legnagyobb álmom megvalósításába.
Újra beültem az iskolapadba és többszörösen kiléptem a komfortzónámból, hogy végül azt csinálhassam, amit szeretek: segítsek megtalálni a legjobb formátokat, a színeket, amelyektől felragyog az arcotok, a szabásvonalakat, amelyek kiemelik a legelőnyösebb adottságaitokat, a stílusotokat, amiben jól érzitek magatokat.
Nem volt könnyű teljesen nulláról elkezdeni és felépíteni valami újat. Teljesen ismeretlen területeken kellett és kell helyt állnom, folyamatosan tanulok, fejlődöm és inspirálódok, hogy minél magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújthassak nektek.
Mára már túl vagyok rengeteg tanácsadáson, rendezvényen és workshopon, több száz embernek adhattam valami olyan pluszt, ami jó érzéssel, energiával és önbizalommal töltötte fel.

Ha úgy érzed, számodra is itt az idő, hogy változtass, megújulj és kihozd magadból a legtöbbet, válassz a szolgáltatásaim közül:

🔹Színtanácsadás
🔹Stílustanácsadás
🔹Kombinált tanácsadás
🔹Gardróbrendezés
🔹Közös vásárlás
🔹Menyasszony styling
🔹Workshop

A célom az, hogy minél több nőnek és férfinak mutassam meg, hogy már apró változtatásokkal és némi tudatossággal milyen hatalmas változásokat lehet elérni a megjelenésben, hogy felfedezzétek magatokban is azt a szépséget, amit én látok bennetek, hogy nőjön az önbizalmatok és szeressétek magatokat!

Szín és stílus workshop

 

Hasznos és kellemes énidőt, igazi csajos programot kínálok nektek, ha megismernétek azokat a színeket, amikben felragyogtok és azokat a fazonokat, amelyek szépen kiemelik az adottságaitokat. 

Válasszatok egy Sensitive Style workshopot és szórakoztató időtöltés közben tanuljátok meg, hogyan hozhatjátok ki magatokból a legtöbbet! 

Hogy mi történik egy Szín és stílus workshopon?

A színtípus-elemzésen amellett, hogy mesélek nektek a különböző évszaktípusokról, a színek tulajdonságairól és arról, miért fontos ez nektek, megtudhatjátok, mely színek állnak jól a palettáról, milyen típusba és annak altípusába tartoztok.

Tanácsot adok, hogyan hordjátok a színeiteket, mit keressetek az üzletekben, szót ejtünk a megfelelő hajszínről, a hozzátok passzoló sminkszínekről és rúzsokról, és a hordható kiegészítőkről is.

A testalkat-elemzés során beszélünk a testalkatokról, megállapítjuk, a te alkatodhoz milyen fazonok, szabásvonalak állnak jól. 

Megismerhettek néhány egyszerűen alkalmazható öltözködési trükköt, és tippeket kaptok ahhoz, hogyan állítsatok össze egy alapruhatárat, amelyben egymással jól kombinálható darabok szerepelnek.

Így egy komplex tudással válogathatjátok át a ruhatáratokat vagy indulhattok el vásárolni.

Mindezt remek hangulatban, gyönyörű színek, ruhák, ékszerek között!

 

ELÉRHETŐSÉGEINK:

weboldal: www.sensitivestyle.hu

E-mail: marcsi.turcsanyi@gmail.com

Telefon: 06309907126