Project Description

utazási iroda lánybúcsúra

TRAVELGOO SZEMÉLYI UTAZÁSSZERVEZŐ

MEGNÉZEM
MEGNÉZEM

Sziasztok! Mi vagyunk a TravelGOO! csapata

Alapjáraton mi egy személyi utazásszervező cég vagyunk. A TravelGOO hosszú évek óta jelen van, és célunk változatlan: hogy olyan utazásokat szervezzünk, ahol utasaink álmai újra és újra valóra válnak! Mert az utazás élmény! Amit sosem felejt el az ember, ami sok-sok év múlva is egy nagyon kedves (ha nem a legkedvesebb) emlék lesz.

Ha már ennyi embernek örömet szereztünk az utazáson keresztül, miért ne tehetnénk meg ugyanezt a Nagy Nappal? Hiszen a kettő teljesen összefügg. Mi a munkánkkal emléket és boldogságot gyártunk, szeretnénk Neked is személyes boldogságot gyártani!

EZÉRT JÖTT LÉTRE A KÜLÖNLEGES ESKÜVŐK BY TRAVELGOO

Tudjuk hogy egy esküvő megszervezése mennyi stresszel és fáradtsággal jár.

Szeretnénk ezt a terhet 100%-osan levenni a vállatokról. Elég pár személyes találkozó, és mire eljön a nagy nap mi megteremtjük Nektek az álomesküvőt!

A Ti dolgotok annyi, hogy elmondjátok nekünk mi az elképzelésetek. Mi megtaláljuk Nektek a tökéletes dekoratőrt, a zenészt, a fotóst, SŐT még a legény és lánybúcsút is ránk bízhatjátok! És ha véget ért az esküvőszervezés, jöhet a NÁSZÚT. Higgyétek el, nálunk jó kezekben lesztek, profi nászút specialista kollégáink vannak!

Bízunk abban, hogy rövid bemutatkozónk elnyerte tetszésed, és hamarosan személyesen is találkozhatunk! 🙂

A TravelGOO csapata

ELÉRHETŐSÉGEINK:

web: https://www.travelgoo.hu