Project Description

program lánybúcsúra
MEGNÉZEM

VARGA ERIKA

Természetgyógyász, Kozmetikus Holisztikus terapeuta
MEGNÉZEM
Holisztikus szemléletet képviselő természetgyógyász-kozmetikus vagyok.
Ma már nem csak felhasználok, hanem forgalmazóként is képviselem a saját metódus alapján létrehozott bőrápolási szemléletet és a csodás fiatalodást eredményező Naturális Arcplasztikát. Ez nevéhez híven csak természetes, a szervezet saját élettani folyamatait, megújító képességét támogató kezelésekből áll, mint:
– hidrogén terápia
– oxigén terápia
– szén-dioxid terápia.
Ezen kezelések mindegyike” bárhol” elvégezhető és azonnali, látványos bőrfiatalodást eredményez. Kellemes spa kezelések fájdalom és irritáció nélkül.
Mivel hosszú éveket dolgoztam masszázsterapeutaként, szinte természetes, hogy saját fejlesztésű manuálterápiával, és az országban egyedüliként bukkális masszázzsal kezelem a pácienseket. Nagyon szeretik a vendégek ezeket a masszázsokat, mert nem csak a testüknek, hanem a léleknek is felüdülést, szépülést hoz.
Mivel craniosacrális terapeuta és indulásként pedagógus is vagyok, nagyon értek az emberek “nyelvén”, könnyen szót értek bárkivel. Mivel “belelátok” a lélekbe, könnyedén teremtek nyugodt, kiegyensúlyozott légkört, és imádom a munkámat, ezért hitelesen képviselem azt, amit hirdetek.
Nem vagyok hozzászokva az “önfényezéshez”, nem is szoktam gyakran alkalmazni, de ez a mostani időszak megtanított értékelni saját magamat is, ezért születtek a fenti sorok.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

web: https://www.vargaerika.com/

tel: +36 30 471 6519