Őszi bulikhoz

Ha olyan szerencsés vagy, hogy őszi lánybúcsút szervezel, akkor nagyon irigyellek. Szerintem abban mindannyian egyetértünk, hogy az ősz az egyik legcsodálatosabb évszak. Színek, ízek sokasága tárul elénk. A statisztikák azt mutatják, egyre több esküvő, így lánybúcsú kerül megrendezésre ősszel. Nos, ha nincs ötleted, hogy milyen témában is szervezd barátnőd utolsó hajadon buliját, akkor olvass tovább mert szuper őszi lánybúcsú témákat gyűjtöttünk össze.

Flanel & Fizz Party

Bizony ennél a partinál a kockás ing, kényelmes ruházat és egy kis pezsgő a főszereplő. Imádom ezt a szuper hangulatú stílust. Bátorítsd a résztvevőket, hogy kapják elő a kedvenc kockás flanel pizsijüket vagy pólójukat és lazítsanak veletek ezen a partyn. 

A dekoráció: kockás minden mennyiségben. Jöhet a flanel pizsi egy emlékezetes pizsi partyhoz, ahol szuper izgalmas vagy éppen romantikus filmeket néztek pezsgőt szürcsölve. A meghívó, girlandok, menükártya vagy a játékok/feladatok stílusa is legyen egyforma. Elő a régi nagy kockás plédekkel. Kertben rendezve szuper hangulatos lehet. Főleg ha nagy vásznat kifeszítve projektoros vetítést is csináltok.

Öt órai tea party

Mit szólnátok egy összeülős beszélgetős, nyugis bulihoz? Nem, egyáltalán nem hangzik unalmasnak, sőt!! Válogassatok össze különleges teákat és forró csokikat. Erre az alakomra igazán extra ízeket szerezzetek be. Díszítsétek fel a csészéket, rendezzetek be egy süti sarkot.  Elő a régi ezer éves fényképekkel, videókkal és nem utolsó sorban sztorikkal. Közben pedig kortyolgassatok az ínycsiklandó forró nedűkből. Jól jöhet egy ilyen buli ha pl. kismama az ara. Hogy ne legyen unalmas a buli, vessétek be az Asszonypróba feladatlapjait.

Rusztikus lánybúcsú

Eszméletlenül hangulatos tud lenni egy rusztikus, őszi lánybúcsú. Raklapból készíthettek asztalokat, köré nagy párnákat, ínycsiklandó falatokkal és italokkal pedig megfűszerezhetitek a bulit.

Készítsetek tök dekorációt/vázát együtt. Pár doboz festék, néhány tök és bele virágcsokrok és már kész is a csodás asztaldísz.

Alma minden mennyiségben. Dekorációnak, az asztalon az ételekben, a meghívón…

Napraforgóval díszíthetitek a nagyobb vázákat. Feldobhatjátok egy kis zsákvászon szalaggal is.

Színes levelek akár girlandnak, akár asztaldísznek is csodásan mutatnak.

Tábortűz

Az első dolog ami eszünkbe jut az ősszel kapcsolatban, az a tábortűz. Pattogó tűz, mesés illatok, romantikus hangulat. Miért is ne lehetne e téma köré szervezni a lánybúcsút? Elő a szalmabálákkal, plédekkel, tök dekorációkkal. Itt is lehet nagyokat beszélgetni, sztorizni közös vicces, vagy éppenséggel megható emlékeket feleleveníteni. Jöhetnek a feladatok, játékok és a végén megkaphatja az ara az oklevelet is. Készíthettek apró csomagokat pl. pillecukorból, amit megsüthettek a tűz felett. 

További inspirációért keressétek a  FALL BRIDAL SHOWER PARTY táblámat a PINTERESTEN.