OKTÓBERI LÁNYBÚCSÚ ÖTLETEK

Lánybúcsút tartani nem csak nyáron lehet. Egyre többen választják az őszi/téli esküvőket, így megsokasodtak a lánybúcsúk is. Sorozatunk segítségével minden hónapban találsz ötleteket, inspirációkat és kedvező ajánlatokat lánybúcsú szervezéséhez.

Nemrég még tombolt a nyár, most pedig már itt az ősz második hónapja, a csodálatos október. A jelen helyzet elsőre nem könnyíti meg a házasulandók, így a lánybúcsúra készülők helyzetét de egy kis praktikával azonban életre szóló emléket szerezhettek az arának.

Jelenleg, ugye csak 11-ig lehet szórakozóhelyen lánybúcsút tartani. Erre gyűjtöttem pár szuper alternatívát az októberi hónapra. Mert  ugye egy lánybúcsú nem csak a féktelen buliról szólhat. Lehet izgalmas programokat, több napos elvonulásokat is szervezni és a végeredmény szerintem sokkal emlékezetesebb lesz.

1 Tökös téma No ne gondoljunk semmi rosszra hölgyek, hanem elő a sütőtökös díszeket dekoráció gyanánt, jöhetnek az ínycsiklandó finomságok is.  A meghívó és a díszítés is lehet a klasszikus sárga de ha bevállalós vagy, jöhetnek a fehérre mázolt tökök színes bokrétákkal, arannyal és egy kis csillogással megspékelve. Akár közösen is elkészíthetitek, ma már vannak erre szakosodott workshopok is.

2. Fűszeres forró italok alkohollal vagy anélkül. Mit szólnátok egy koktélpartyhoz? A Bartist jóvoltából most átállhattok a pult másik oldalára és kitanulhatjátok a koktélkészítés csínját-bínját.

3. Vajon a menyasszony jól megfőzte a vőlegényt vagy esetleg tanulásra szorul még? Az OHANA Gasztroklub jóvoltából szuper vidám főző workshopokon vehettek részt

4. Mi lenne ha 2-3 napig tartana a lánybúcsú? Borkóstolás és erdei wellness? Hmmm jól hangzik ugye? Nézzétek meg a Mátrában található 4 évszak Hegyihotel ütős kínálatát és csapjatok le egy kedvezményes csomagra már most.

5. Ha otthon rendezitek a lánybúcsút akkor a jó hangulatról is gondoskodnotok kell, ami valljuk be őszintén néha kemény feladat. A My lovely notes shop jóvoltából egész arzenál áll a rendelkezésetekre, mellyel letesztelhetitek, hogy az ara alkalmas-e a férjhezmenetelre.

A fenti ízelítő után érdemes ellátogatnod a szolgáltatói oldalunkra, ahol még sok sok  szuper kényeztető programot, szállást vagy workshopot találsz.