CSOKOLÁDÉ

Bár messze még a jövő év de nem árt idejében gondoskodni a lánybúcsú programjairól. A népszerű helyek hamar betelnek, így az őszi téli időszak éppen alkalmas a feltérképezésre.

Ki ne szeretne egy édes délutáni programon részt venni? Édes és csábító workshopjaink biztosan a te szívedbe is belopják magukat.

Mit szólnál, ha a lánybúcsút egy csokoládékészítő workshoppal kezdenétek? Itt elsajátíthatjátok a bonbonkészítés mozzanatait, kipróbálhatjátok a csokirajzolást de akár szobrot is készíthettek belőle.

Azt gondolom, igazán tartalmas szórakozást biztosítanak programjaink.

ISMERD MEG CSOKOLÁDÉKÉSZÍTŐ WORKSHOPJAINKAT:

Bonbonkészítés:

Időtartam: 4 óra
15 perc elméleti oktatás a csokoládé készítésról, kakaóbabtól a kész csokoládéig. A tanfolyamon elsajátíthatók a csokoládé készítés fortélyai, a temperálástól a töltelékek elkészítésén keresztül a formákban elkészült bonbonok-ig.
Amit elkészítenek a résztvevők a tanfolyamon bonbont, el is vihetik. 2 féle bonbon: vörösboros málnazselé, vodkás étcsokoládés

Kézzel készített bonbon készítés:
15 perc elméleti oktatás a csokoládé készítésról, kakaóbabtól a kész csokoládéig. A tanfolyamon elsajátíthatók a csokoládé készítés fortélyai, a temperálástól a töltelékek elkészítésén keresztül a kézzel készített bonbonok-ig.
Amit elkészítenek a résztvevők a tanfolyamon bonbont, el is vihetik. 2 féle bonbonk: macipános mandulás étcsokoládés, grillázsbonbont vaníliás fehér csokoládé töltelékkel.

Csokoládé rajzolás és trüffel készítés:

Időtartam: 2 óra. 15 perc elméleti oktatás a csokoládé készítésról, kakaóbabtól a kész csokoládéig. Utána trüffel készítés és rajzolás (a tanfolyam végén a részvevők el tudnak vinni 4-5 db trüffel golyót átlátszó takasban).

Szobor készítés:

Időtartam: 2-3 óra
A tanfolyamon elsajátíthatók a csokoládé készítés fortélyai, a temperálástól a szobor összeállításáig.
Amit elkészítenek a résztvevők a tanfolyamon, el is vihetik.

Csokoládé – Bor kóstolás

Időtartam: 2 óra. A workshopon a résztvevők végigkóstolhatnak egy 5 borból és csokoládéból álló sorazatot, melyet cukrásmester és sommelier állít össze (lehetőség van előre választani bort).
Egy interaktív beszélgetés borról és csokoládéról.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK

Ha pedig különleges elképzelésed van és csokoládét szeretnél ajándékozni, akkor keresd a HARLEQUIN CHOCOLATE csapatát.

Tasi Brigitta csokoládémester:

“A webshopunkban (ide kattintva) vagy az instagram oldalunkon (ide kattintva) lehet tájékozódni a jelenlegi termékpalettáról, de például legutóbb egy igazán romantikus meglepetésként eljegyzési gyűrűt kértek, hogy rejtsünk bonbonba – nagyon szívesen vállaljuk egyedi elképzelések megvalósítását is.”

Mi megálmodjuk és elkészítjük – a csokiimádók pedig elmerülhetnek a varázslatban, megízlelve a csokoládéink boldog és ízgazdag világát. Természetes alapanyagokból, különleges szaktudással készülnek a minőségi, csodás ízharmóniát kínáló, kézzel készült csokoládéink . A Harlequin termékpaletta nem csak külsejében színes: a tejjel készülő finomságaink mellett cukormentes és vegán (laktózmentes) édességeink is vannak. A természet és a világ ízletes inspirációi gyakran jelennek meg nálunk új termékek képében – a megszokott sajátságos és tetszetős designnal.

ELÉRHETŐSÉGEINK:
Tasi Brigitta
tulajdonos, csokoládémester
1071, Budapest, Damjanich u. 52
(a manufaktúra egyéni megbeszélés alapján látogatható)