NOVEMBERI INSPIRÁCIÓK LÁNYBÚCSÚHOZ

Lánybúcsút tartani nem csak nyáron lehet. Egyre többen választják az őszi/téli esküvőket, így megsokasodtak a lánybúcsúk is. Sorozatunk segítségével minden hónapban találsz ötleteket, inspirációkat és kedvező ajánlatokat lánybúcsú szervezéséhez.

Mivel november az ősz utolsó hónapja és a hűvös, borongós napok száma megsokasodik, igazán szívet lelket melengető ötleteket, programokat hoztunk erre a hónapra is. Csupa olyan ötletet találsz a válogatásban, melyekhez nem kell szórakozóhelyeket igénybe venni, így bármilyen helyzetben jól jöhetnek.

Ötletek novemberi lánybúcsúhoz:

  1. Menyasszonynak lenni az egyik legizgalmasabb dolog a világon. Miért is ne lehetne egy igazán hangulatos, rusztikus lánybúcsút szervezni. Elő a gyertyatartókkal, az ínycsiklandó forró italokkal. Extra tipp, ti magatok készítsétek el az italokat, különleges receptek alapján.
  2. Készítsetek az alkalomra fánk falat, extra, őszies ízvilágú édességekkel
  3. Az ünnepi időszak a közös családi együttlétek időszaka is. Kérdezzétek ki az ara és a vőlegény családját régi történetekről, érdekességekről, amiket utána kvíz formájában fel is tehettek az arának. A válaszok garantáltan jó hangulatot teremtenek.
  4. Most igazán jól jöhet egy kis szaunázás. Keressetek az országban eldugott, kicsi fürdőhelyeket vagy olyanokat, ahova csak felnőtt vendégeket engednek be. Készen álltok egy szauna partyra? Ez egy igazán testet lelket felfrissítő lánybúcsú program lehet.

Egy lánybúcsú nem csak az ivásról szólhat, hanem inkább a vidám, szórakoztató programokról, megható pillanatokról. Legyen ez a nap az egyik legszebb a menyasszony életében és szervezzetek neki olyan lánybúcsút, amire mindig és nem utolsó sorban szívesen emlékszik vissza. Ha neked is van szuper ötleted, akkor oszd meg velünk!