Így kezdj neki az online lánybúcsú szervezéséhez

Az elmúlt hónapok igazán felforgatták az esküvőre készülő menyasszonyok életét. Esküvők voltak, vannak és lesznek is csak sok esetben teljesen más módon, mint azt korábban elképzeltük. Az esküvőkkel kapcsolatban persze jön a lánybúcsú kérdése is. 

Mert jelenleg ugye nagyon szűk családdal lehet esküvőt tartani de  már lánybúcsúra nem kerülhet sor. Nincsenek szórakozóhelyek, magánszállásra vagy wellnessre sem tudtok elmenni.

Az új élethelyzet hozta magával, hogy szinte minden átkerül az online térbe. Így van ez a lánybúcsúkkal is. A mai összefoglalóban mutatok nektek pár szuper ötletet arra, hogyan is lehet a lánybúcsút áthelyezni a virtuális térbe.

1 TERVEZD MEG

Ugyan úgy, mint a hagyomás lánybúcsút, az online változatot is előre tervezd meg, hogy ne fulladjon ásításba az egész.  Válaszd ki, hogy melyik platformon rendezitek a nagy eseményt. (Pl: Zoom, Facebook messenger, Facetime) Jó, ha előre begyakorlod a pontos használatát, nehogy menet közben órák telljenek el ezzel. A Zoomon pl. a hátteret is változtathatod, így már ezzel fokozódhat a hangulat. A háttér segítségével akár tengerpartról is bejelentkezhettek.

2. VÁLASSZ TÉMÁT

A hagyományos lánybúcsúkhoz hasonlóan itt is válassz egy témát, ami köré épülhet az este. Erről persze az érintetteket tájékoztasd előre. Pl. Ha tengerparty lesz, akkor kérd meg őket, hogy ennek megfelelő hátteret, dekorációt készítsenek és az öltözékük is passzoljon hozzá. Szerintem már ez a készülődés fázisa is igazán mókás lehet.

Lánybúcsú party témákat itt gyűjtöttem össze (kattint a linkre)

3.  JÁTÉKOK

Bizony itt is nagy szükség van olyan feladatokra, melyeket vagy közösen vagy pedig csak az arának kell teljesíteni. A jól megválasztott játékok megadják a kezdő hangulatot. De azért vigyázz, hogy változatos, ne nagyon nehéz és ne túl sok legyen.

4. MEGHÍVÓ

Ha összeállt a fejedben a kész haditerv, megvannak a programok, akkor állapodjatok meg az időpontban, a résztvevők listájában. Küldj nekik virtuális meghívót a party témájának megfelelőt persze.

5. ÉTEL/ITAL

Mivel most elmarad a nagy kulináris élvezet, így állapodjatok meg előre, hogy mi lesz a menü. Rendelhettek akár házhoz is ugyan olyan menüt. Az italokat is készítsétek be előre. Célszerű az arának meglepetésként futárral házhoz szállíttatni a finom falatokat.

Egy kis kreativitással szuper lánybúcsút szervezhettek az online térben barátnőtöknek. Igazi élmény lesz majd és mosolyogva, kellemes emlékekkel fogtok majd visszagondolni erre a hétköznapinak nem nevezhető bulis estére.