Project Description

szállás lánybúcsúra Birs vendégház

BIRS VENDÉGHÁZ

MEGNÉZEM
MEGNÉZEM
Vendégházunk Jászberény szélén egy 6 hektáros zöld gyümölcsös közepén fekszik.

A Birs Vendégház nem egy hely, hanem az álmunk. Nem egy épület, hanem szorgos kezek megfeszített munkája. Nem egy kert, hanem egy táj, amit örökre a szívünkbe zárunk. És reméljük, hogy ti is!

Képzeljetek el egy házat a birsalmafák árnyékában, amit csend, nyugalom és béke vesz körül. Sehol egy szomszéd, egy autó, csak ti és a természet. Hogy mit hoztok ki belőle, az rajtatok múlik: egy romantikus, csendes pihenést – ahol senki nem zavar; vagy egy hajnalig tartó önfeledt bulizást – ahol senkit nem zavartok.

Ha reggel megéheztek, kérhetitek tanyasi bőségtálunkat, melyen igazi vidéki finomságokat találtok: parasztkolbászt, falusi sonkát, erdélyi szalonnát, disznósajtot, sajtokat, frissen a kertben termett zöldségeket, gyümölcsöket. Nappal körbejárhattok a közel 7 hektáros birsalmaültetvényen, ízletes ebédet készíthettek a bográcsban vagy a grillen, felfedezhetitek Jászberény programjait.

A városban, néhány kilométer távolságra találjátok az állatkertet, két strandot (ebből az egyiknek fedett uszodája is van), jégkorcsolyapályát, múzeumot, mozit, számos éttermet, kávézót és cukrászdát. Este csobbanhattok a forró dézsafürdőben, ahonnan nézhetitek a csillagokat a tiszta égbolton – de akár az esti focimeccset is a kültéri televízión.

6 szobával várunk titeket, melyek között van saját konyhás-saját fürdőszobás, két-, három-, vagy négyszemélyes, franciaágyas változat is. Minden szobában elérhető síkképernyős tévé és wifi. A közös konyhában minden konyhafelszerelés megtalálható, ha egy könnyű reggelit, ebédet vagy vacsorát készítenétek. A közös programokhoz egy 25 fős, télen fűtött, nyáron nyitott teraszt használhattok.

Nyitás éve 2020,mindenünk új.
Szobák száma 8 férőhely 25,max 30 pótággyal
Zárt, fűtött terasz 34 főig, igényes műrattan fotelokkal, asztalokkal
Nyitott nyári terasz, igényes bútorokkal 28 főre
Ezeket mind megtalálod nálunk:
Grillező ,tárcsa, 2 bogrács, üst, pecsenyesütő
Zárt parkoló
Wifi, Tv
4 fürdőszoba
4×8 as fűtött épített medence, dézsafürdő, jakuzzi
napozóterasz, napágyakkal, hatalmas zöld udvar
télifürdő szaunával (nyitás okt. 1)
Bankkártyás fizetés
Hangosabb rendezvények is tarthatók
Reggeli kérhető

ELÉRHETŐSÉGEINK:

web: www.birsvendeghaz.hu

E-mail: info@birsvendeghaz.hu

tel:06704179704 vagy 06703855663

Facebook:

GALÉRIA