Project Description

workshop lánybúcsúra

Borarti ÉlményTér

MEGNÉZEM
MEGNÉZEM

Izgalmas workshopok lánybúcsúra.

A Borarti ÉlményTérrel egy olyan kreatív teret álmodtunk meg, ahol mindenki megtalálja a számítását, akinek fontos a fenntartható életmód, inspiráló közeg.

Belecsempésztük a térbe a természet közelségét, így olyan érzése támad az embernek, mintha a szabadban lenne. A berendezési tárgyak újragondolt régi darabok, mert hisszük, hogy ez így helyes és az alkotói közeget is támogatjuk vele. Itt minden adott a szabad alkotáshoz és a kreatív gondolkodáshoz.

A stúdió valójában egy folyamatosan változó közösségi helyszín, ami előtted is nyitva áll, ha különleges szülinapi élményt, egyedi rendezvényt, izgalmas pop-up bemutató- vagy eladóteret vagy bármilyen más eseményt szerveznél egy nem hétköznapi helyszínen. Az ÉlményTér alkalmas fotózásra, forgatásra, workshop tartására, coachingra, tréningre, csapatépítésre. Örömmel fogadunk, ha szükséged van helyszínre,  aktivitásra, kreatív, gasztro programra vagy bármilyen más izgalmas elképzelésed van.

A Borarti ÉlményTér nemcsak helyszín, hanem teljeskörű szolgáltatásainkkal az itt tartott programok felejthetetlen élmények is lesznek.

A programhoz megfelelő dekoráció, catering, fotós, akár személyzettel együtt is megrendelhető nálunk.

Egyedi megbeszélés alapján dolgozunk,így minden egyes program egyedi és különleges lesz.

Kreatív workshopjaink is kapcsolódhatnak, amit szintén személyre szabottan tudunk összefésűlni a megálmodott programmal.

https://borarti.hu/hu/oldal/borarti-event

LAPOZHATÓ MAGAZIN:

Lánybúcsú workshopjaink:

ezek a fix tematikáink, de természetesen egyedi kívánságokat is teljesítünk.
– BORARTI WORKSHOPOK

Fontosnak tartom az emberi kapcsolódásokat, hiszek abban, hogy az együtt töltött minőségi idő érték. A workshopok célja, hogy a közös alkotás élményével hozzáadjak az eseményen résztvevők életminőségéhez. Mindehhez hozzásegít a szabad alkotói közeg, az újrahasznosítás, a kreatív gondolkodás, a természetközeli szemlélet. Ezen értékek mentén szeretnék a felnőtteknek is maradandó élményeket nyújtani.

Minőségi eszközök, újrahasznosított alapanyagok, értő segítség, kreatív közeg és finom kávé vár mindenkit a Borarti Art Studioban. Segítek kiszakadni a rohanó hétköznapokból, lelassulni, megtalálni a fókuszt és tökéletes élményeket megélni.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Borarti ÉLményTér
CÍM:Budapest Budafoki út 7o.