Project Description

program lánybúcsúra

FamiLián CSALÁDTÁMASZ

MEGNÉZEM
MEGNÉZEM

Lánybúcsúra sok vicces dolgot kap az ember lánya. De ha egy igazán hasznosat és (szó szerint!) Életre szólót is szeretnél ezek mellé, akkor ez neked, nektek való! Mert most még a bor menti meg az életed, de nem sokára ez fogja 😉

Az életed most olyan, mint egy romantikus film: a Nagy Ő-vel készülsz egybekelni, esetleg már ott dobog a szíved alatt egy élet, vagy már tervezitek – szóval minden happy… De feltűnt már, hogy ezekben a lávsztorikban pont csak eddig mutatják a történetet? Vagy max addig, hogy megszületik a pici.

Te szeretnéd előre látni a saját filmed folytatását? Netán magad írnád a tiédet?
Vedd kezedbe a saját jövőd, hogy aztán ne csak kapkodj, sodródj az árral! Készülj fel az anyaságra olyan alaposan, ahogy az esküvőtökre és a szülésre – hiszen utána kezdődik igazán a kihívásokkal teli Nagybetűs Élet! (Kérdezz csak meg pár friss anyát…;)

Itt van erre egy kifejezetten első babájukat váró kismamáknak, pároknak szóló olnine kurzus szakértőktől, akik maguk is több gyermekes anyák már, tehát ismerik a dörgést mindkét oldalról. Videókkal, ábrákkal, írott anyagokkal – bármikor visszanézhető, tematikusan kereshető rendszerben.

Miben segíthet, mit kaphatsz?
 – Gyermekorvosi rész babaápolásról, hasfájásról, az érzékeny bababőrről, alvásról, altatásról, szotatásról, táplálásról, napirendről, és még sok olyanról, amire szülés előtt nem is gondolna az ember.
 – Családi rész: Hogy készülhetsz fel előre, hogyan könnyíthetitek meg mindhármatok számára ezt a hatalmas változást? Mikor mért sír a baba? Kismamából anya – hogyan változik a tested, mire számíthatsz sima, ill. császáros szülés után, mit (ne) várj. Apa születik: hogy segíthet jól, és mi hogy támogathatjuk őt. Családmentő hidak a párkapcsolati banánhéjak közt. Őszintén a szülés utáni intimitásról és egyéb apróbetűs részekről, amikről általában nem beszélnek (még a fórumokon se). Összességében: gyermekágyi segítő, gyógytornász és családterapeuta ajánálsok, több száz anyuka tapasztalatával vegyítve.
Életre szóló. Mindhármótok életére szól
Mintha megszereznéd előre a vizsgakérdéseket, a helyes válaszokkal 😉
Hogy az első naptól magabiztos légy és elkerüld a buktatókat!
Ez egy olyan ajándék, aminek később nagyon nagyon fogsz örülni.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

web: https://csaladtamasz.hu/landing/babavaras-b/