Project Description

ajándék lánybúcsúra

HARLEQUIN CHOCOLATE

MEGNÉZEM
MEGNÉZEM
A modern kézműves Harlequin csokoládé ajándékozása bármilyen alkalmat megkoronáz, akár mint egyedi  céges gasztróajándék a kollégáknak, üzlettársaknak vagy kedves gesztus lehet friss, ízletes  bonbonokkal készülni rendezvények résztvevőinek és esküvőkön a vendégeknek. A rendezvényszervezők nem csak az elragadó ízük miatt szokták szeretni a bonbonokat, hanem azért is, mert könnyen fogyasztható és egy minőségi, színes ízpaletta   kialakításárára  ad lehetőséget.
A webshopunkban (ide kattintva) vagy az instagram oldalunkon (ide kattintva) lehet tájékozódni a jelenlegi termékpalettáról, de például legutóbb egy igazán romantikus meglepetésként eljegyzési gyűrűt kértek, hogy rejtsünk bonbonba – nagyon szívesen vállaljuk egyedi elképzelések megvalósítását is.

Keressetek minket, hogy minél előbb beszélhessünk az elképzelésetekről  és  megállapodhassunk az édes részleteket illetően. Érdeklődés eseten egy személyes találkozó alkalmával kóstolóval egybekötve, részletesen bemutatjuk a termékeket.

Mi megálmodjuk és elkészítjük – a csokiimádók pedig elmerülhetnek a varázslatban, megízlelve a csokoládéink boldog és ízgazdag világát. Természetes alapanyagokból, különleges szaktudással készülnek a minőségi, csodás ízharmóniát kínáló, kézzel készült csokoládéink . A Harlequin termékpaletta nem csak külsejében színes: a tejjel készülő finomságaink mellett cukormentes és vegán (laktózmentes) édességeink is vannak. A természet és a világ ízletes inspirációi gyakran jelennek meg nálunk új termékek képében – a megszokott sajátságos és tetszetős designnal.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Tasi Brigitta
tulajdonos, csokoládémester
1071, Budapest, Damjanich u. 52
(a manufaktúra egyéni megbeszélés alapján látogatható)