Project Description

helyszín lánybúcsúra

KITCHEN OF HEALTH

MEGNÉZEM
MEGNÉZEM

A Kitchen of Health az első tápanyagorientált étterem. Sehol máshol nincs a világon ilyen technológiával működő étterem. 

A mai kor problémája a rossz táplálkozásból fakadó betegségek, allergiák, emésztési és hormonális problémák, amik most már egész korán gyerekeknél, fiataloknál elkezdődnek. 

Mi abban tudunk segíteni, hogy egy ünnep alkalmával ne kelljen az ünnepeltnek vagy a rokonoknak, barátoknak azon izgulnia, hogy vajon az étteremben lesz-e olyan étel, amit megehetnek, anélkül, hogy káros lenne az egészségükre. 

Nálunk az étterem 100%-ban gluténmentes, még kereszt szennyeződés sincs. Ezenkívül mentesek vagyunk a tejtől, tejtermékektől, a cukortól, az adalékoktól, a kukoricától és a szójától is. Nálunk nincs étolaj, csakis kiváló minőségű paleolajban sütünk, főzünk. Ellenben vannak finom és tápanyaggazdag ételek! Az finom ízektől nem vagyunk mentesek! ☺ Sőt valódi ételeket, valódi ízeket kapsz! 

Itt biztonságban vagy, ha nálunk tartod a családi, baráti programjaidat. Éttermünk betartja a járványügyi előírásokat és az ételek miatt sem kell aggódnod, hogy nem megfelelő összetevő kerül az asztalra.

Kényelmesen 15-20 fő fér el az étteremben. Választható a svédasztalos vagy a menüs étkeztetés. 3 fogásos ételekkel várjuk a vendégeinket. MINDEN ÉTELÜNK megfelel a fent felsorolt követelményeknek, ezért nem kell aggódnod az összetevők miatt. Kívánságra vega vagy vegán ételeket is tudunk biztosítani. 

Igény szerint mentes torta rendelést is biztosítunk!

Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Loksa Ágnes

Telefon: 0670 431 7736

E-mail: aloksa@kitchen-of-health.com