Project Description

program lánybúcsúra

KREATÍV ÉLMÉNYEK

MEGNÉZEM
MEGNÉZEM

Izgalmas programajánló lánybúcsúra

Kreatív ötletek, személyre szabott élmények

Célul tűztük ki, hogy olyan egyedi, különleges lánybúcsúkat szervezzünk, melyek egy varázslatos helyszínen nyújtanak felejthetetlen élményt. Színes repertoárunk különböző programokat tartalmaz, melyekből akár egy személyre szabott lánybúcsúval is meglephetitek a menyasszonyt.

Egy alapcsomaggal készülünk nektek, melynek a festői szépségű Cák településen található Mándli Borház ad otthont. A csomag magában foglalja az alkalomhoz illően feldíszített helyszínt, egy 5 tételes, különleges válogatásból álló borkóstolót, a hozzá passzoló, kézműves ropogtatni valót, fejenként két üveg bort, hogy a program további időtartamára is gondoskodjunk a hangulatról, illetve egy egészen egyedi élményfestést, mely során kiélhetitek a bennetek rejlő kreatív energiákat. Ne féljetek, nem szükséges, hogy profi festők legyetek, tapasztalt instruktorunk a biztosíték az örömteli alkotásra.

Ha másra vágynátok, akár ti magatok is összeállíthatjátok a kívánt programlistát, amely kidolgozásában természetesen mindvégig segítünk. Akár egy igazán csajos napot is kérhettek, sminkessel, stylisttal, fotóssal. Jöhettek egész napra, vagy egy vidám délutánra is. Ha pedig már konkrét elképzelésetek van, mi mindig szívesen vállaljuk a megvalósítást!

Természetesen a cateringről sem feledkezünk meg, itt is személyre szabott ajánlatokkal kedveskedünk, gondolva a különböző igényekre és érzékenységekre is. Miután kialakult a végleges program, nincs más dolgotok, mint megjelenni a rendezvényen és remekül érezni magatokat, mi minden másról gondoskodunk.

Alapcsomag ára: br. 15.000 Ft/fő
Amennyiben pedig 10 fő felett érkeztek, a menyasszony vendégünk az alapcsomagra!

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Web cím: www.kreativelmenyek.hu

email cím: hello@kreativelmenyek.hu

Város és megye: Cák, Vas megye

Facebook: https://www.facebook.com/kreativelmenyek

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kreativelmenyek.hu