Project Description

lánybúcsú program Los Carballos

LOS CARBALLOS

MEGNÉZEM
MEGNÉZEM

Lánybúcsú latin-amerikai hangulatban

A kreatív lánybúcsúk mostanra már Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendenek. A férfiakhoz hasonlóan ma már a menyasszonyok is megengedhetik maguknak, hogy egy utolsó felejthetetlen szingliestét tartsanak. Ehhez nyújt különleges élményprogramot a Los Carballos csapata.

A Los Carballos egy kubai-magyar családi vállalkozás, amely 2014-ben Budapesten jött létre azzal a nemtitkolt szándékkal, hogy nem mindennapi élményt nyújtsunk az embereknek az ételek és a zene fúzióján keresztül. Hitvallásunk szerint az élet nagy eseményeinek egyetlen közös jellemzője van: az, hogy megismételhetetlen! Ezért szeretjük az ilyen eseményeket feledhetetlenné varázsolni, és méltó módon megünnepelni.

Egy latin privát séf élő latin zenével körítve, alkalomtól függetlenül, mindig különleges.

Nincs stressz, bevásárlás, takarítás, mosogatás – csak felhőtlen együttlét! Higgy nekünk, egy jó latin buli mégjobban összekovácsolja a társaságot. Legyen szó születésnapról, esküvőről vagy lánybúcsúról, a felejthetetlen élmények velünk garantáltak.

Lefogadjuk, hogy hetekkel, sőt hónapokkal később is azt hallod majd a rokonoktól és barátoktól, milyen eredeti ötlet volt felkérni bennünket.

Lánybúcsú program időtartama: 3 óra (+2 órával előbb érkezés a helyszínre) Csomag tartalma:

 • 3 fogásos, előre leegyeztetett kubai és/vagy mexikói büfé menüsor, amelynek egy része a helyszínen frissen készül (ezért konyha is szükséges)
 •  Igény esetén közös főzés Chef Nachoval
 • 2 x 30 perc élő latin zene, amelynek keretében Michel Carballo énekel és bongónjátszik. A fennmaradó időben latin háttérzenét biztosítunk.
 • 2 x 15 perc táncos animáció, ahol animátorunk a lánybúcsún résztvevők aktív bevonásával olyan könnyen elsajátítható és vidám táncok alaplépéseit tanítja meg, mint a merengue, bachata, salsa, vagy cha-cha-cha.A csomag ára: 19.500 Ft + áfa/fő (10 fő esetén)Legyen az utolsó szabad tánc egy igazi forró latin felszabadulás.

  Elérhetőségeink:

  Carballo-Ambrus Szilvia
  Los Carballos
  +36 30 591 1951

 • https://loscarballos.com/esemenyek/?lang=hu#lanybucsu
 • info@loscarballos.com
 • https://www.facebook.com/LosCarballos
 • https://www.instagram.com/saborlatinobp/