Project Description

LMBTQ_ lánybúcsú

LMBTQ ESKÜVŐ MAGYARORSZÁGON

MEGNÉZEM
MEGNÉZEM

Mi vagyunk a TravelGOO! csapata

Alapjáraton mi egy személyi utazásszervező cég vagyunk. A TravelGOO hosszú évek óta jelen van, és célunk változatlan: hogy olyan utazásokat szervezzünk, ahol utasaink álmai újra és újra valóra válnak! Mert az utazás élmény! Amit sosem felejt el az ember, ami sok-sok év múlva is egy nagyon kedves (ha nem a legkedvesebb) emlék lesz.

Ha már ennyi embernek örömet szereztünk az utazáson keresztül, miért ne tehetnénk meg ugyanezt a Nagy Napon? Hiszen a kettő teljesen összefügg. Mi a munkánkkal emléket és boldogságot adunk, szeretnénk Neked is személyes boldogságot gyártani!

EZÉRT JÖTT LÉTRE A LOVE IS LOVE

Azért szeretnénk az LMBTQ vonallal foglalkozni, mert úgy gondoljuk nekik is ugyanúgy szükség van a szervezésre-segítségre, azonban nem kapják meg mindenhonnan úgy, ahogy a hagyományos párok. Mi ebben szeretnénk segíteni Nektek!

Ha már ennyi embernek örömet szereztünk az utazáson keresztül, miért ne tehetnénk meg ugyanezt a Nagy Nappal? Hiszen a kettő teljesen összefügg. Mi a munkánkkal emléket és boldogságot gyártunk, szeretnénk Neked is személyes boldogságot gyártani!

EZÉRT JÖTT LÉTRE A KÜLÖNLEGES ESKÜVŐK BY TRAVELGOO

Tudjuk hogy egy esküvő megszervezése mennyi stresszel és fáradtsággal jár.

Szeretnénk ezt a terhet 100%-osan levenni a vállatokról. Elég pár személyes találkozó, és mire eljön a nagy nap mi megteremtjük Nektek az álomesküvőt!

Szolgáltatóink mind nyitottak az azonos neműek házasságára, így zökkenőmentesen tud végbemenni a nagy nap.

Kollégáink pedig kreatívak és rugalmasak, és a szervezés természetesen úgy lesz, ahogy a leendő ifjú pár elképzelte élete napját!

Mi nem csak a nagy napot szervezzük meg Neked! A dekorációtól egészen a filmes/fotós kollégáig. A legény és lánybúcsútól kezdve az esküvői tortáig. És a legfontosabb, egyben legizgalmasabb az esküvő után: a NÁSZÚT! Kollégáink igazi nászút specialisták. Merd ránk bízni magad!

Bízunk abban, hogy rövid bemutatkozónk elnyerte tetszésed, és hamarosan személyesen is találkozhatunk! 🙂

A Love is Love csapata

ELÉRHETŐSÉGEINK:

web: www.loveislove.hu

Facebook: https://www.facebook.com/groups/loveislove.eskuvok