Project Description

NIKA ÁSVÁNY-ÉKSZER

MEGNÉZEM
MEGNÉZEM

Gazda Mónika vagyok, Veszprémben élek. Ásvány ékszerek egyedi és formabontó világa tárult fel előttem, egy pár éve, melynek a csodáját, szeretném megosztani veletek.

Ha szeretnél észrevétlenül is egy kis energiát csempészni a családi fészekbe, a mindennapokba, vagy egy-egy jeles napba, akkor az ásvány a legjobb választás. Legyen ez esküvő, vagy leánybúcsú, harmónia, az összetartozás, sőt a szeretet és a nyugalom is erősíthető. A kristályok speciális rezgésükkel hatnak a környezetükre, így az emberekre is.

Nika ásvány-ékszer, többféle gyógyító hatású ásványból készít egyedi ásvány ékszereket, használati és lakásdekorációs tárgyakat, tibeti ezüst kombinálásával. Az összefűzött ásványok a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak.

A spiritualitás nem áll tőlem távol, lélekgyógyászattal, energiákkal foglalkozom. A két terület erősen támogatja egymást, így az ásványokba olyan kódokat és energiákat lehet tölteni, melyek észrevétlenül is kiegészítik a kristály eredeti rezgését. Így viselve, vagy a térbe helyezve, a rezgésükkel harmonizálnak. Segíthetik például a békét, a boldogságot, az új élet indulását, és a termékenységet is.

Az ásványok finoman terelgetnek és hatást gyakorolnak ránk is. Segíthetnek az energetikai védelemben, a stabilitásban és a kapcsolataink harmónizálásában is.

A leánybúcsú egy speciális nő erőt képvisel, amit közös erővel és energiával “pecsételnek” meg a résztvevők. Az engedés és az új kezdet segítői. Angyalok ők, csupán női testben járnak. Energetizált ásvány ékszer, az összetartás jelképe és a közös női erő emléke is lehet. Hiszen abban a térben feltöltődött ásványok, sokáig azt hordozzák és azzal töltik viselőjét. Nem csupán dekoratívak, de később is hordhatók és mindig erőt meríthettek belőle.

Az egyéni jókívánságok, mellyel átadnak egy ásványt, megtöltik és tárolják azt a frekvenciát. Tárolják és azt sugározzák magukból. Búcsúzzúnk hát a legszebb és legtisztább érzésekkel, kívánjuk a legjobbat és legboldogabbat.

Gazda Mónika
Nika ásvány-ékszer

ELÉRHETŐSÉGEINK:

web: https://www.asvany-ekszer.com/